Influencers & Nätverk

Nom Agencys influencererbjudande står på två ben, en agenturverksamhet och ett nätverk. Inom ramen för agenturverksamheten representerar vi profiler med passion och expertis inom mat, dryck och värdskap som kan bidra till att skapa engagerande och trovärdig kommunikationsinsatser för varumärken – genom allt från sociala medier-innehåll, till event eller större medieproduktioner.

Influencersnätverket är ett brett kontaktnät av influencers, även dessa med fokus på mat, dryck eller en livsstil där mat och dryck är en viktig del. Nätverkets medlemmar har inte ett exklusivitetsavtal med Nom Agency, men är öppna för samarbeten av olika slag. Genom nätverket har vi också en möjlighet att följa och fånga upp profiler som är snabbt växande och bjuda in dessa till agenturverksamheten.

Vill du veta mer eller samarbeta med någon av våra profiler? Hör av dig till oss!

Kontakta Gabriella!

gabriella@nomagency.se
+46 70-742 58 60

Vill du också bli en del av vårt nätverk?
Anmäl dig här!

Våra profiler

Marion Ringborg

Kock & grundare av Garba Restaurang

Marion Ringborg är kocken som har skaffat sig en gedigen erfarenhet från restauranger i såväl Stockholm som London. Nu ligger hon bakom innovativa restaurangprojekt och syns ofta i TV.

Marion driver, tillsammans med sin kollega Linn Söderström, restaurangprojektet Garba. Garba är en popup-restaurang som tar sitt koncept till restauranger, företag eller till kunders hem. Nu ryktas det också om att de ska öppna Garba i en mer permanent form och även att det skrivs på en bok…

Marion var en av deltagarna i 2019 års upplaga av Kockarnas kamp, där hon tillsammans med sju andra skickliga kockar tävlade om titeln inför hundratusentals svenskar.

Hon intresserar sig främst för det hon kallar rak och ärlig matlagning. Har du smakat hennes mat så glömmer du det sent. Marion Ringborg är en av de starkast lysande framtidsnamnen inom svensk gastronomi!

Marions Instagram

Frida Svanberg / Fridasvegobak

Influencer med fokus på vegansk bakning

Frida Svanberg driver bloggen och Instagram-kontot Fridas vegobak, där hon delar med sig med innovativa bakrecept och recept på god vardagsmat – samtliga helt veganska, vilket är en livsstil hon vill inspirera fler till.

Frida startade Instagram-kontot sommaren 2018 och intresset för hennes veganska bakning visade sig snabbt vara stort vilket hittills har lett till närmare 30 000 följare på Instagram och drygt 1 000 prenumeranter på Youtube.I takt med att konceptet växt sig allt populärare har också idéerna blivit fler.

Bland annat planerar Frida att hålla i kurser och i framtiden även släppa en kokbok, och hösten 2019 var hon även nominerad i Stora Matbloggspriset. Frida är en inspirerande profil med en stor och engagerad följarskara.

Fridas Instagram
Fridas Youtube-kanal
Fridas bakblogg

Gabriella Skog / Taverna Bosque

Matkreatör & influencer

Gabriella Skog är matkreatören (och geologen) som driver det populära Instagram-kontot Taverna Bosque. Gabriellas matfilosofi flödar av kreativitet, inspiration och enkelhet vilket är en röd tråd som går igen i allt hon rör vid.

Gabriellas estetiska ådra är omöjlig att ta miste på. De vackra bilderna präglas både av de fantastiska uppläggningarna och av porslinet maten serveras på. Gabriella är nämligen inte bara en skicklig matlagare – hon är dessutom ett loppisproffs.

Hennes följarskara står henne nära och tillsammans har de skapat ett härligt och vänligt hörn av Instagram där matlust och det vackra i rena smaker står i centrum. 

Gabriellas Instagram

Ema Wiksten / Vintugg

Vinexpert & influencer

Ema Wikstens passion för vin går inte att ta miste på och hon skulle inte kunna dölja den om hon så försökte. Hon skriver och pratar om vin på sitt Instagram-konto och podcast med samma namn – Vintugg, som båda växer i rask takt.

Hennes passion förmedlas genom vackra och stilrena bilder som hon ackompanjerar med sitt unika och otämjbara sätt att kommunicera kring vin som får den minst vinintresserade att vilja flytta till Bourgogne. Hon tillgängliggör både kunskap och passion samtidigt som hon får den att smitta av sig, vilket inte minst syns i kommentarsfälten.

Testa att läsa hennes inlägg på Instagram eller lyssna på ett avsnitt av hennes podd och sedan påstå att du inte blev sugen på ett glas vin. Vi tvivlar att du kan göra det.

Emas Instagram
Emas podd

Josephine Sondlo

Bartender

Josephine Sondlo blev under 2019 korad Nordens bästa bartender i World Class-tävlingen i Skottland, tack vare hennes innovativa och framförallt goda skapelser.

Josephines ser sin miljömedvetenhet och innovationsdriv som de viktigaste delarna i hennes filosofi. Det har bland annat tagit sig i uttryck i hennes skapelse Hen-drinken, en “könsneutral” drink som utgår från forskning om de olika smakpreferenser som män och kvinnor har. Josephine anses av många som en av Sveriges absolut mest ledande bartenders.

Till vardags utövar Josephine sitt världsklassiga hantverk på Indio Kitchen och på nya Bio Rio på Södermalm i Stockholm.

Josephines Instagram

Bli en del av Nom Agencys influencernätverk!

Har du en sociala medier-närvaro där mat, dryck, bakning eller restaurang- och hotellbesök är en central del? Då är du hjärtligt välkommen till vårt nätverk av influencers. Det spelar ingen roll hur stor eller liten din kanal är, så länge du brinner för allt som är gott. Genom nätverket har du möjlighet att ta del av potentiella samarbeten och produktutskick samt bli inbjuden till event och liknande. Du förbinder dig inte till några samarbeten genom att fylla i dina uppgifter och vi kommer alltid stämma av eventuella produktutskick i förhand.

Kontaktuppgifter


Kanaler & innehåll

Typ av innehåll du postar (du kan välja flera)

InstagramYoutubePodcastFacebookBlogg/hemsidaÖvrigt
Beskrivning

Skriv en kort beskrivning av dig själv. Använd max 500 ord.